Cursus creatief schrijven

Heb je altijd al verhalen willen schrijven maar lukt het niet in je eentje? Wil je meer schrijven maar kom je er zelf niet aan toe? Schrijven werkt therapeutisch, verheldert, verlicht maar geeft bovenal plezier. En: iedereen kan het. Graag deel ik mijn liefde voor lezen en schrijven en geef daarom de cursus creatief schrijven in mijn schrijfchalet. Met schrijfopdrachten activeer ik jouw vergeten herinneringen, laat ik je kennismaken met beeldspraak en leer ik je schrijven met je zintuigen. Misschien is deze cursus wat voor jou?

Klik hier voor meer informatie.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>